I. Uyku Günleri Sempozyumu Gerçekleştirildi
29 Mart 2022

İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği, Uyku Bozuklukları Tanı ve Tedavi Merkezleri Koordinatörlüğü , Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliğinde 21-22 Mart 2017 tarihlerinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü, Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Konferans Salonunda ,“I. UYKU GÜNLERİ  : Uyku ve Yaşlılık” konulu sempozyum gerçekleştirildi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Karaman,
İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu , Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kamil Özdil ‘in açılış konuşmaları ile sempozyuma başlandı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadettin Pençe ,
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Samastı, Hastane Yöneticimiz Prof. Dr. Gürhan Baş , Hastane  Başhekim Yardımcımız, Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Uyku Bozuklukları Tanı ve Tedavi Merkezleri Koordinatör Yardımcısı ve sempozyum başkanı  Uzman Dr. Sacit İçten, Hastanemiz Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aytekin Oğuz, Hastanemiz Kardiyoloji Kliniğindenden Prof. Dr. Mehmet Ali Ağırbaşlı , Hastanemiz Göğüs Hastalıkları Kliniğinden Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Uyku Bozuklukları Tanı ve Tedavi Merkezleri Koordinatörlüğü Eğitim Sorumlusu Doç.Dr. Asiye Kanbay, Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ,  Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticilerinin de katılımı ile I. Uyku Günleri Sempozyumu gerçekleştirildi.

Sempozyuma katılan tüm hekimlerimize  ve sağlık çalışanlarına katılım belgeleri  takdim edildi. Bunun yanı sıra sempozyumun ikinci gününde  “Halk soruyor, Doktorlar cevaplıyor”  panelinde katılan halkımıza katılım belgeleri verildi.

• ANASAYFA.JPG