II. Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sempozyumu
03 Haziran 2019

30 Nisan 2019 tarihinde hastanemizde Dr. Hikmet Aydemir Konferans Salonu'nda ‘II. Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği Sempozyumu’  değerli hocalarımızdan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ayşe Okanlı, Başhekimimiz Sayın Prof. Dr. Gürhan BAŞ, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji AD Başkanı Sayın Prof. Dr. Gökhan AYGÜN, hastanemiz Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD Başkanı Sayın Prof. Dr. Haluk VAHAPOĞLU, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD hocalarımızdan Sayın Prof. Dr. Melek GÜRA ÇELİK, Kalp ve Damar Cerrahisi AD Başkanı Sayın Doç. Dr. Ebuzer AYDIN ve İstanbul ili genelinde özel ve kamu hastanelerinde çalışan enfeksiyon kontrol hemşireleri ve sterilizasyon hemşirelerinin katılımları ile başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Sunay GÜNER'e, düzenleme kurulu üyelerine, konuşmacılara, oturum başkanlarına ve ilgilerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür eder, başarıların devamını dileriz.

SUNUMLAR İÇİN TIKLAYINIZ:

* DEZENFEKTAN SOLÜSYONLAR VE ÜRÜN GÜVENLİĞİ