Ebeler ve Hemşireler Günü: Nurcan GÜLDÜREN
22 Temmuz 2020

Sağlık sistemlerinin omurgasını teşkil eden hemşireler ve ebeler, sağlık çalışanlarımız içinde isimsiz kahramanlardır.  Hemşireler ve Ebeler Günü’nü kutlarız.

Nurcan GÜLDÜREN

Hastanemizde 33 yıllık bilgi ve deneyimi ile  emek vermiş ve halen ilk günkü gibi özverili, güleryüzlü, sıcak ve samimi ebemiz.
Yılların  tecrübesini biz meslektaşları, asistanları, uzmanları ile paylaşmaktan onure olan, zor doğumların danışılanı, kliniğin neşesi, güven kaynağı ve ablası. Birçok çocuğun dünyaya gelmesinde  katkısı olan mükemmel insan.
Varlığı ile gurur duyduğumuz her zaman yanımızda olmasından güven duyacağımız arkadaşımız, ablamız.
Hastane onu Nurcan Ebe olarak değil -"Acil efenim, acilll" sözleri ile tanır.
Gittiği her alanda yüzler kocaman bir tebessümle dolar.
Klinikte o olduğunda yüzlerdeki mutluluk kat kat artar.
Onun neşesi, gülüşü klinikte dolar taşar.
Hastalara karşı tavrı tüm ekibe örnektir.
Kliniğe her gelen mutlaka onunla karşılaşmalı -"Efenim hoşgeldiniz." kelimeleri ile başlayan konuşmasına herkes ortak olmalı.

------
Sağlık Bakanlığının düzenlediği "Ebeler ve Hemşireler Günü etkinliği kapsamında Ebe Nurcan GÜLDÜREN teşekkür ve plaketle ödüllendirilmiştir.
Kendisini kutlar, başarılarının devamını dileriz.