T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Medeniyet Üniversitesi
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Destek ve Kalite Hizmetleri Müd. Yardımcıları

Yılmaz ALTÜRK

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yard.

2005-2009 - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi - Sağlık Yüksekokulu Sağlık Memurluğu (Toplum Sağlığı) Bölümü

2012 - İstanbul Üniversitesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi Hastane Yönetimi Yüksek Lisans

2013 - Tekirdağ Üniversitesi - Eğitim Fakültesi Formasyon sertifikası

2009-2014 - Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Acil Servis Sağlık memuru ve süpervizör.

2014-2016 - Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları & Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Uyku merkezlerinde görev aldı.

2017 - İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Destek Hizmetleri Afet Koordinasyon ve Kriz Koordinasyon birimlerinde görev aldı.

Şu anda İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü - İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

............................................................................................................................................................................

Aynur GENCER

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yard.